Skip to main content
 

Zoneterapeutisk Massage

Zoneterapi massage

Enhver ubalance i kroppens organer eller vævsområde vil afspejle sig i et bestemt vævsområde på fødderne. Derved denne behandling, hvor man tryk/massage på fødderne, kan opnå en stabilierende effekt på væv og organer overalt i kroppen. Zoneterapi styrker balance i krop og psyke, samt lindre smerter.
Under og efter behandling, kan der være disse reaktioner:
Træthed/ afslappethed, opblussen af symptomer fx. hoste, let og tung fornemmelse, tørst og trang til at drikke efterfølgende. Derfor er det meget vigtigt at drikke 1 ½ liter vand efter behandling. Pga. flere affaldsstoffer bliver frigjort i blodet.

Zoneterapi massage er en alternativ behandlingsform, der fokuserer på at trykke på specifikke punkter på fødderne, hænderne og ørerne for at lindre smerter og spændinger i kroppen. Behandlingen er baseret på teorien om, at disse punkter er forbundet med specifikke organer og kropsdele, og at ved at trykke på dem kan man øge blodcirkulationen og fremme kroppens naturlige helingsproces. Zoneterapi kan hjælpe med at lindre symptomer på en række tilstande, herunder stress, træthed, smerter og fordøjelsesproblemer.

BOOK DIN TID HER

Det kan du forvente:

Zoneterapi massage er en alternativ behandlingsform, der fokuserer på at trykke på specifikke punkter på fødderne, hænderne og ørerne for at lindre smerter og spændinger i kroppen.

Priser:
380 kr.
Tid 60 min. Behandlingstid 45 min.

BOOK DIN TID HER